Skip to content

Over Donselaar Tenten

Donselaar Tenten is de specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Wij zijn trotse partner van meer dan 100 festivals als Defqon.1, Lowlands, Mysterland, Soenda en Awakenings. We werken niet alleen op festivals en evenementen, ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Donselaar Tenten levert semi-permanente opslaghallen of vervangende ruimtes voor bedrijven.

Over Outstanding

Outstanding levert totaal ingerichte safari- en lodgetenten. Deze gebruiksklare glampingconcepten leveren we aan campings, touroperators en landgoederen. Inmiddels vind je onze glampingtenten in meer dan 50 landen en werken we voor grote touroperators als Vacanceselect en Vacansoleil.

Over Villatent

Villatent is dé specialist in unieke glamping vakanties. Glamping is een vakantie- en reisconcept, dat luxe van thuis combineert met de charme van kamperen. Die combinatie maken wij met onze compleet ingerichte safaritenten waarbij gemak, luxe en ontspanning centraal staan. Als touroperator bieden wij vakanties aan door heel Europa op meer dan 50 campings.

Over Tenttrading

Wij zijn Tent Trading en weten alles over aluminium tenten en tenthallen. Al veel ondernemers en verhuurders hebben we geholpen aan een betaalbare kwaliteitshal. Voor hen produceerden we al meer dan 25.000 m2 aan tent. Van ontwikkeling, tot aan calculatie en productie we doen alles in eigen beheer.

Over Eurostretch

Eurostretch is de stretchtentenspecialist van Europa. In onze moderne productie locatie in Terborg produceren wij kwalitatieve stretchtenten. We werken in Nederland veel voor tentverhuurders, horeca en campings. Internationaal werken we samen met 5 agenten. Hierdoor staan onze tenten door heel Europa. Eurostretch: Dé nummer 1 stretchtentenfabrikant.

Over Rechargers

Rechargers verzorgt luxe tijdelijke glampingaccommodaties voor festivals, bedrijven en evenementen. Met onze ingerichte slaaptenten weten we onze klanten steeds weer te verrassen. Comfortabele boxsprings, een verhoogde houten vloer, nachtkastjes en verlichting: een plek voor bezoekers om op te laden!

Over Verdo Werkt

Verdo Werkt is de schakel tussen mensen die werk zoeken en bedrijven die mensen nodig hebben. Voor meer dan 150 opdrachtgevers vullen we vacatures op de best mogelijke manier in. De juiste persoon op de juiste plaats! Zo helpen we bedrijven sneller groeien. Met onze payrolldienst, de werving- en selectie en de zzp-bemiddeling zijn we dé personeelspartner in de regio.

Over Donselaar Groep

De Donselaar Groep ondersteunt de zeven bedrijven met branding, e-commerce, finance en human resource. Samen willen we elke dag beter, slimmer en sterker worden. Zo blijven we zakelijk en persoonlijk groeien.